Samen Sterk Tegen Kanker

 

                                                                

  

Met deze stichting willen wij geld gaan inzamelen voor de onderzoeken Naturall Killercels voor Kankeronderzoekfonds Limburg.

 

Wij als Team Samen Sterk tegen Kanker hebben ons een doel gesteld om € 10.000 te gaan verzamelen om de onderzoeken te steunen omdat dit o zo belangrijk is voor alle kankerpatiënten. Binnen onze organisatie zijn ook kankerpatiënten die hebben maar 1 doel dmv onderzoeken de ellende van deze hel te kunnen besparen voor anderen.

Team Samen Sterk heeft een groot 24-uurs wandel evenement gepland op 25 en 26 juni 2022.

Op sportlandgoed de Haamen in Beek. Stappen voor Kanker.

 

  

Organisatie: Marleen Mols, Marcel Bourgonje, Math Schraven, Kevin Schraven, Marian Franssen, Marga Keulers,                          Peter Hansen,Roel Hoogeboom, Maurice Grooten, Roger Peeters, Ellen van Uden en Dianne Schraven.                                                                              

Doe met ons mee!

Sluit je aan!

Maak een actie!

Loop mee!

Maak een Team!

 

 

 

Mehr lesen Weniger lesen

Erstellen Sie eine Spendenaktion oder schließen Sie sich einem Team aus Freunden, Kollegen, Ihrer Sportmannschaft oder Klassenkameraden an. Lassen Sie sich von diesen Beispielen inspirieren.

Spendenaktion starten
  Alle ansehen
01/04/2022 | 11:09

Stappen voor Kanker / Beek Verlicht

Door Corona hebben wij ons evenement Stappen voor Kanker / Beek verlicht moeten verplaatsen  
04/03/2020
09:29

Dianne

Alle ansehen

Samen sterk tegen Kanker is een Stichting met als doel geld inzamelen voor Kankeronderzoekfonds Limburg. Wij zijn een organisatie die een hart hebben voor mensen die met kanker moeten leven of te wel overleden zijn aan kanker dit is een hele moeilijke en zware periode. Degene die de diagnose kanker hebben, hebben maar een doel en dat is overleven; om dit te kunnen bereiken is er onderzoek nodig en dat kost geld veel geld. Iedereen verdient toch een nieuwe morgen.