Op 25 en 26 juni 2022 zal er een groot 24 uur -wandelevenement gehouden worden op Sportlandgoed de Haamen in Beek.

Dit 24 uurs-wandelevenement zal bestaan uit teams die 24 uur in estafettevorm gaan lopen. Het is de bedoeling dat ieder Team cq teamlid zich laat sponsoren of bedenk zelf een actie om ons doel te bereiken voor de onderzoeken: Natural Killercells van Kankeronderzoekfonds Limburg.

Dit 24-uurs evenement zal bestaan uit diverse activiteiten nl: live muziek van diverse artiesten. Om 22.30 uur is er een moment van bezinning we zullen dan een ere ronde maken om iedereen te gedenken die de strijd tegen kanker verloren hebben en de dierbaren die overleden zijn aan Corona.Hierbij maken we een lichtparade met verlichte lampions.Tevens zijn er ook workshops, kraampjes, spelen voor de kinderen en natuurlijk een natje en een droogje.

Stel een team samen en geef je op!!!!!!

Bedenk een actie!!!!!!

Loop mee!!!!!!

Het inschrijfgeld is € 10,00 pp inclusief een lampion met verlichting, wilt U alleen een lampion doneren dan kan dat ook voor € 7,50 per stuk.

 

Naar aanloop van dit evenement zullen er op verschillende plaatsen acties georganiseerd worden.

20/12/2019
21:38

Wendy

View all

Samen sterk tegen Kanker is een Stichting met als doel geld inzamelen voor Kankeronderzoekfonds Limburg. Wij zijn een organisatie die een hart hebben voor mensen die met kanker moeten leven of te wel overleden zijn aan kanker dit is een hele moeilijke en zware periode. Degene die de diagnose kanker hebben, hebben maar een doel en dat is overleven; om dit te kunnen bereiken is er onderzoek nodig en dat kost geld veel geld. Iedereen verdient toch een nieuwe morgen.