Samen Sterk Tegen Kanker

 

                                                                

  

Met deze stichting willen wij geld gaan inzamelen voor de onderzoeken Naturall Killercels voor Kankeronderzoekfonds Limburg.

 

Wij als Team Samen Sterk tegen Kanker hebben ons een doel gesteld om € 10.000 te gaan verzamelen om de onderzoeken te steunen omdat dit o zo belangrijk is voor alle kankerpatiënten. Binnen onze organisatie zijn ook kankerpatiënten die hebben maar 1 doel dmv onderzoeken de ellende van deze hel te kunnen besparen voor anderen.

Team Samen Sterk heeft een groot 24-uurs wandel evenement gepland op 25 en 26 juni 2022.

Op sportlandgoed de Haamen in Beek. Stappen voor Kanker.

 

  

Organisatie: Marleen Mols, Marcel Bourgonje, Math Schraven, Kevin Schraven, Marian Franssen, Marga Keulers,                          Peter Hansen,Roel Hoogeboom, Maurice Grooten, Roger Peeters, Ellen van Uden en Dianne Schraven.                                                                              

Doe met ons mee!

Sluit je aan!

Maak een actie!

Loop mee!

Maak een Team!

 

 

 

Mehr lesen Weniger lesen
von ingesamt 10.000 € (7%)

Fehlen noch

Alle ansehen
  Op 25 en 26 juni 2022 zal er een groot 24 uur -wandelevenement gehouden worden op Sportlandgoed de Haamen in Beek. Dit 24 uurs-wandelevenement zal bestaan uit teams die 24 uur in estafettevorm gaan lopen. Het is de bedoeling dat ieder Team cq teamlid zich laat sponsoren of bedenk zelf een actie om ons doel te bereiken voor de onderzoeken: Natural Killercells van Kankeronderzoekfonds Limburg. Dit 24-uurs evenement zal bestaan uit diverse activiteiten nl: live muziek van diverse artiesten. Om 22.30 uur is er een moment van bezinning we zullen dan een ere ronde maken om iedereen te gedenken die de strijd tegen kanker verloren hebben en de dierbaren die overleden zijn aan Corona.Hierbij maken we een lichtparade met verlichte lampions.Tevens zijn er ook workshops, kraampjes, spelen voor de kinderen en natuurlijk een natje en een droogje. Stel een team samen en geef je op!!!!!! Bedenk een actie!!!!!! Loop mee!!!!!! Het inschrijfgeld is € 10,00 pp inclusief een lampion met verlichting, wilt U alleen een lampion doneren dan kan dat ook voor € 7,50 per stuk.   Naar aanloop van dit evenement zullen er op verschillende plaatsen acties georganiseerd worden.
Alle ansehen

Erstellen Sie eine Spendenaktion oder schließen Sie sich einem Team aus Freunden, Kollegen, Ihrer Sportmannschaft oder Klassenkameraden an. Lassen Sie sich von diesen Beispielen inspirieren.

Spendenaktion starten
Alle ansehen

Stappen voor Kanker / Beek Verlicht

01-04-2022 | 11:09 Door Corona hebben wij ons evenement Stappen voor Kanker / Beek verlicht moeten verplaatsen  
Mehr lesen
Alle ansehen

Dianne

04-03-2020 | 09:29 Verkoop armbandjes